Auton nouto ja palautus

Auton nouto 

Auto luovutetaan varauksen mukaisena kellonaikana siivottuna, päältä pestynä ja polttoainetankki, raitisvesisäiliö, sekä AdBlue-säiliö täytettynä. Mikäli aikatauluihin tulee muutoksia, on niistä sovittava etukäteen hyvissä ajoin.

Käyttöön perehdytys ennakkoon ja paikan päällä 

Perehdytys matkailuauton käyttöön tapahtuu pääosin ennakkoon opasvideon avulla. Autoa noudettaessa on yleisluontoinen perehdytys, mutta jos koet vielä tarvitsevasi tarkempaa opastusta, palvelemme sinua henkilökohtaisesti muiden asiakkaiden lähdettyä matkaan. Tämän käytännön tarkoituksena on, että kaikki pääsevät sujuvasti ja yhtäaikaisesti matkaan, eikä omaa vuoroa tarvitse odotella.

Tarkasta että auto ja varustus on oikein 

Paikalle saavuttuasi annamme sinulle vuokrasopimuksen ja sinut ohjataan matkailuautollesi. Voit tarkistaa auton ja varusteet kaikessa rauhassa. Jos löydät vaurioita tai puutteita, joita ei ole jo merkitty sopimukseen, ilmoita niistä henkilökunnalle, niin ne kirjataan sopimukseen. Vastaamme myös tuolloin kaikkiin esille nouseviin kysymyksiin.

Sopimuksen allekirjoitus 

Lopuksi vuokrasopimus allekirjoitetaan asiakaspalvelijan läsnäollessa ja ajokortista otetaan valokuva. Huomioithan, että sopimus tehdään varaajan nimiin ja hänellä tulee olla mukanaan EU-ajokortti, tai vanhanmallisen ajokortin kanssa passi tai kuvallinen henkilökortti. Tämän jälkeen matkasi pääsee alkamaan.

Auton palautus

Auto palautetaan sisältä siivottuna, WC-kasetti tyhjennettynä ja hyvin huuhdeltuna, sekä harmaavesisäiliö tyhjennettynä (Mikäli näitä ei ole otettu lisäpalveluina). Päältä pesua asiakkaan ei tarvitse tehdä.

Auton palautus tapahtuu varauksen mukaiseen kellonaikaan. Mikäli haluat palauttaa auton muuna aikana, on siitä sovittava etukäteen.

Lisää ohjeita

Matkailuautolla ulkomaille

Muista ilmoittaa matkakohteesi Matkailuautoillamme voit matkustaa rajoituksetta ja ilman erillistä korvausta useimmissa Euroopan maissa. Muista kuitenkin ilmoittaa asiasta viimeistään autoa noutaessasi, niin merkitsemme tiedon vuokrasopimukseen

Leiriytyminen ja yöpyminen

Yöpymisen ja leiriytymisen erot Suomessa saa matkailuautossa yöpyä melkeen missä vain, mutta leiriytyminen on sallittua vain erillisillä leirintäalueilla, tai maanomistajan luvalla. Yöpyminen on lyhytaikaiseksi oleskeluksi

Matkailuautolla ajaminen

Et tarvitse aiempaa kokemusta matkailuatoilusta, se on hyvin helppoa. B-kortti riittää ajamiseen ja matkailuautolla ajaminen poikkeaa henkilöautosta lähinnä vain mittojen osalta. Me Reissukuumeella olemme tukenasi